Ulf Kilman

Ulf Kilman – Började sitt yrkesverksamma liv som bilmekaniker och takplåtslagare men som av en slump blev han ansvarig för ett gym där han blev intresserad av kroppsterapier. Han började studera olika tekniker och utbildade sig först i Sverige och därefter i andra länder, främst i England, där han lärde sig en teknik som kunde få de flesta sjuka friska men detta räckte inte för Ulf eftersom han arbetade med idrottsmän som redan var friska och ville bli bättre.
Han utvecklade därför ett eget system där han blandar många av de tekniker han lärt sig under åren som osteopati, kraniosacral behandling, näringslära, akupunktur, homeopati, medicin och kinesiologi – läran om musklerna och dess rörelselära. Och sedan 2008 utbildar han även andra terapeuter i sin behandlingsmetod.

På Ulfs praktik som han öppnade i mitten av 1990-talet har han hjälpt många kroniskt sjuka och dödsdömda att bli friska. Dessutom har han hjälpt många idrottsmän att bli fria från skador och återkommande problem. Simmaren Lars Frölander tackade honom för sitt OS guld i Sydney och friidrottare, hockey- och fotbollsspelare mm som varit skadedrabbade har kunnat vända sina skadetrender och blivit bättre än någonsin tack vare hans behandlingar och råd om kost och näring. Ulfs insikter, kunskaper och tekniker om hur nervsystemet fungerar kan hjälpa alla att bli bättre.

Copyright © 2019 KILMANINSTITUTET AB