Tester

Det kan för många vara intressant att mäta och testa sin hälsonivå.
Under åren har vi utvärderat vad som kan vara intressant att veta och vi har nu ett antal tester vi erbjuder våra kunder.

Idag är det som privatperson möjligt att beställa ett blodprov och få reda på en mängd parametrar. Dessa beställer man on-line och sedan åker man till närmsta vårdcentral för att ta proverna. Resultaten får du direkt till din dator.
https://www.blodkollen.se/sv/human-health

Vi gör även matintollerans tester för de som vill testa om det är någon mat de inte tål.

För de som vill få en bild på hur kroppen ser ut på insidan utför vi EIS mätningar som ger information om hur organ och olika system i kroppen fungerar. Efter två minuters mätning med dioder i pannan och händerna och fötterna på metallplattor får du mängder av information om kroppen. Mätningen bygger på statistik och kan inte ersätta traditionella mätmetoder men de ger en god indikation med sanningsgrad mellan 85-95%.

Vi har även mätinstrument för att få reda på din biologiska ålder med hjälp av AGE Reader eller Alfa Pulsdiagnostik som även ger lite djupare information om kroppens fysiologi.

För de som är intresserade av sitt hjärta, andning och hur bra de är på att vara i ett hälsosamt tillstånd finns testen med emWave Pro, som mäter HRV-Heart Rate Variability. Här får kunden själv se och prova hur det är möjligt att ändra sin fysiologiska status med hjälp av olika fokus och andningsövningar.

 

Prislista:

Hälsotest, (Body scanning (EIS) + Vitamin behovstest) ca 40 min 990kr
Kropps scanning (EIS) ca 20 min 790kr
Vitamin behovstest ca 20 min 400kr
Alfa puls diagnostisering (Alfa instrument) ca 20 min 400kr
emWave Pro test ca 20 min 400kr
AGE Reader ca 10 min 100kr
Blodkollen.se blodanalys, beställes online ca 10 min 3 500kr
Copyright © 2019 KILMANINSTITUTET AB