Mentala behandlingar

TUNING®
Mentala TUNING behandlingar hjälper klienten att lösa upp och ta bort felaktiga programmeringar som kan göra att man är självdestruktiv eller inte ser till att ta hand om sig för att må så bra som möjligt. Med TUNING kan man också installera viktiga programmeringar för att kunna tänka och reagera som klienten vill i specifika situationer. Alla har inte fått med sig det de behöver i livet som barn utan många behöver lära sig mer och bättre saker för att kunna lyckas med det de vill. Det kan handla om att hantera ett barn, en chef, en relation eller en sjukdom eller att börja tycka bättre om att träna och leva hälsosamt.

Livet består av både med och motgångar och oavsett vad som händer skall du kunna hantera det på ett bra sätt. Positiva saker skall du njuta av och problem skall du lösa och lära dig något av. Kan du inte detta, behövs bättre mentala programmeringar. Du skall göra rätt automatiskt gör du inte detta kan du få hjälp. Alla positiva bra reaktioner skall sitta i ryggmärgen och eventuella negativa reaktioner skall medvetandegöras, lösas upp och tas bort.

Har vi aldrig haft riktigt bra förebilder som lärt oss hur vi skall tänka och känna på vinnande sätt i olika situationer kan det vara svårt att råka göra rätt. Vissa har även fått fördelar av att göra fel och då kan det vara ännu svårare att byta ut ett dåligt beteende mot ett bättre. Med ökad medvetenhet, bättre programmeringar och självinsikt blir allt möjligt!

TUNING behandlingar har hjälpt kunder att gå ner i vikt, sluta röka, aktiverat viljan att få det bättre i livet, fått dem att tycka om att träna, studera, prioritera sig själva, bli bättre att prata inför grupp, fokusera och prioritera rätt i livet. Tycker du att du ibland inte gör det du borde finns det underliggande programmeringar som stör alternativt saknas insikt om vad du har att vinna på att göra rätt. TUNING hjälper dig hitta rätt. TUNING kan svårt traumatiserade personer lära sig att skapa och känna harmoni och inre frid som de tidigare inte kunnat uppnå.

Med de rätta programmeringarna i kroppen blir allt möjligt!

Copyright © 2019 KILMANINSTITUTET AB