Köpvillkor

Beställning
Enklast är att beställa från www.kilmaninstitutet.se. Du kan också maila eller ringa in din order på info@kilmaninstitutet.se eller 08-649 40 20, då tillkommer fraktavgift. Kom ihåg att meddela personnummer, mailadress och mobilnummer när du beställer för att vi skall kunna fakturera och maila bekräftelse samt SMSa dig när försändelsen finns på utlämningsstället.
Lagda order går inte att ändra men det går att göra en ny order med kompletteringar. Vi kan då inte hålla ordning på eventuell fraktfri beställning så se till att det blir rätt innan du skickar iväg din beställning.
Du får en kvittens mailad på din beställning till den mailadress du angivit när du köpt varan.

Fraktavgift
Alla order inom Sverige är fraktfria om du handlar för mer än 1000kr. Beställningar för lägre belopp har en fraktkostnad på 50kr. Fraktavgiften för utlandsbeställningar är 190kr.

Betalningssätt/fakturafrågor
Det är i Sverige möjligt att betala med kort och faktura via Klarna. Klarna har också en betalservice där du kan delbetala dina fakturor. Fakturorna skall betalas inom 10 dagar. Vill du betala med faktura via Klarna anger du ditt personnummer eller organisationsnummer och folkbokföringsadressen hämtas ur ett register samtidigt som en kreditbedömning görs. Om faktura köp ej är möjligt erbjuds du att betala med kort.
Samtliga köp utanför Sveriges gränser betalas med kort.

Leverans
KILMANINSTITUTET skickar varor samtliga vardagar och har beställningen gjorts via nätet före 9.00 skickas varorna samma dag. Om ni beställer via telefon eller mail kan det någon dag extra, beroende på arbetsbelastning.
Varorna levereras med Posten och skickas till närmaste utlämningsställe om inget annat överenskommits. Skall varorna skickas till annan adress än den folkbordförda adressen måste du meddela oss och i de flesta fallen är det möjligt att skicka dit du önskar.

Vi levererar till adresser utanför Sverige. Fraktkostnaden är då 250kr och det är endast möjligt att betala med kort. Vill du hämta varorna själv är det möjligt. Vi håller till på Rastaborgsvägen 12, 17890 EKERÖ, 30 min utanför Stockholm.


Garanti & ångerrätt
Ångrar du dig kan du skicka tillbaka produkten inom 14 dagar i obruten förpackning och få pengarna tillbaka. Om försändelsen är skadad eller något saknas kontakta oss direkt när det upptäcks.

Övrig information
Du kan läsa det mesta på vår hemsida som är öppen 24 timmar om dygnet. Har du frågor kan du även maila till info@kilmaninstitutet.se alternativt ringa på 08-649 40 20. Vi har telefontid 8-10 måndag till fredag.

Copyright © 2018 KILMANINSTITUTET AB