Fysiska behandlingar

HKT
Våra fysiska helhetsbehandlingar identifierar det som stör kroppen mest och hjälper immunförsvaret att hitta, lösa upp och ta bort detta. HKT är en metod som utarbetats av Ulf Kilman där han blandar medicinska kunskaper som näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi) med alternativmedicinska metoder som akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar och att hantera tankar och känslor.
Under de år vi arbetat har vi sett att den vanligaste grunden till hälsoproblem är att kroppen inte fått den näring och energi som behövs för att hantera det vi utsatter oss för.

Andas vi oren luft, tränar hårt, får i oss kemikalier, virus, bakterier, parasiter, svamp eller andra störande mikrober behöver kroppen ha en mycket bra näringsstatus för att lösa problemen som uppstår. Om vi inte har det börjar vi lagra in dessa mikrober i kroppen vilket på sikt leder till ohälsa eller så kallat naturligt åldrande.

När en kropp har rätt näringsstatus, har tillräckligt med energi och är medveten om vad den har för problem, löser den det. HKT är den behandlingsform vi sett är effektivast för att kunna se till att detta fungerar.

Ulf Kilman har under åren hjälpt elitidrottare att slå världsrekord, vinna internationella mästerskap och OS guld. Han har också hjälpt kroniskt sjuka att bli helt friska och de som utbildat sig i HKT arbetar dagligen med att hjälpa sina kunder att öka kroppens förståelse för hur den skall kommunicera och arbeta som bäst.

Allt är möjligt!

Copyright © 2019 KILMANINSTITUTET AB