Stora Hälsopaketet


2488:-

Innehåller:

2st BASIC
1st pH test
1st FLOW
1st GLOW
1st FOCUS
1st GROW Powder
1st WELL

 

Med pH testen kan du mäta och själv dosera BASIC så att din morgonurin ligger över 7,2 vilket gör att du lättare håller dig frisk och energifylld.
FLOW är vår detox-tablett som skapar flöde i kroppen, stöttar reningen och är bra om du påverkas av t ex oren luft, kemikalier eller onyttig mat alternativt vill bli friskare.
FOCUS innehåller livsviktiga fettsyror, Omega 3, 6,7 och 9 som behövs vid hormonbildning, uppbyggnad av cellväggar och immunförsvar.
GLOW är ett grönt pulver som löses i vatten och innehåller viktiga och nyttiga näringsämnen som är bra för matsmältningen och bygger upp din blodbild vilket höjer din energinivå och gör att du blir starkare och uthålligare.
GROW Powder är ett proteinpulver som innehåller samtliga aminosyror, antioxidanter, nyttiga fetter och D-vitamin. Proteiner är huvudbeståndsdelen i allt levande och viktigt för kroppens alla processer. GROW kan ätas till frukost, som mellanmål och gärna direkt efter träning.
WELL är ett spraysalt som innehåller livsviktiga mineraler och spårämnen som kroppen behöver för att kommunicera och reglera vätskebalans, pH och andra livsviktiga processer. WELL kan sprayas på maten, tas vid hård träning och när du svettas eller dricker mycket och behöver fylla på saltdepåerna.


För djupare information läs mer under respektive produkt.


Kunder som köpt denna produkt köpte även...


Copyright © 2019 KILMANINSTITUTET AB