Föreläsningar och Utbildningar

Vill du få löpande information om våra utbildningar och föreläsningar, Anmäl dig här...

Gratis hälsoföreläsning  i Stockholm  28/1 2019, 18.00-20.00 med Lars Frölander, OS guldmedaljör simning, Ulf och Charlotte Kilman. Läs mer och anmäl här!

Ulf och Charlotte utbildar i teknikerna de använder och produkterna de tagit fram. De föreläser även inom hälsa, motivation och resultat. Kontakta info@kilmaninstitutet.se om intresse finns.

Våren 2019 håller vi även utbildningar för privatpersoner som vill lära sig att testa hemma. Mer info och anmälan!

För dig som arbetar som terapeut eller PT och vill förbättra dina kunskaper i hur kroppen fungerar när den fungerar som bäst och lära dig att förbättra dina resultat med kunder har vi också en helgkurs. Läs mer och anmäl här!

Grundutbildningar FOR HUMAN HEALTH coach:
HKT - (Holographic Kinesiology Treatment) 6 månader (3 dagar varje månad), en komplett utbildning för dig som vill lära dig de effektivaste sättena tt bahandla människokroppen som vi hittat i världen.     Pris: 60 000kr ink moms

TUNING - 1 månad (2* 3 dagar), en utbildning i det mentala system som Charlotte Kilman utvecklat och hjälp sina kunder att bryta mönster, skapa bättre vanor och förverkliga sina drömmar.     Pris: 16 000kr ink moms


Följande utbildningar hållas: 
Nästa HKT- utbildning påbörjas hösten är 2019 i september.  
 

TUNING - utbildning 2019:

Vi kommer även att hålla utbildningar i Hemmabruks kinesiologi för dig som vill lära dig att testa mat och produkter på vänner och bekanta.

För terapeuter, kiropraktorer, naprapater, massörer, näringterapeuter och andra som arbetar med rodgivning och hjälp inom hälsa håller vi tredagar utbildningar där vi lär ut hur nervsystemet fungerar och hur man kan förbättra resultaten av sina råd och behandlingar. 

Vi kommer även att hålla vidareutbildning för de som gått grundutbildningarna:
 

Copyright © 2019 KILMANINSTITUTET AB