Charlotte Kilman

Charlotte Kilman – Uppvuxen på Sveriges västkust utanför Varberg och utbildad ingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, arbetade på försäkringsbolaget Skandia i 10 år, först som säljare och de sista åren som försäljningschef. Hennes intresse för kropp och själ har alltid varit stort och hon har löpande utbildat sig inom mental utveckling och t ex medicin vid Uppsala Universitet.

Charlotte har utvecklat ett eget system - TUNING® - som hjälper till att programmera kroppen till att göra det kunderna önskar, t ex övervinna sina tvivel, hinder, bli bättre på att fokusera rätt, hantera stress, bli friskare, starkare, få sin idealvikt, bli rökfri eller förbättra motivationen att välja rätt, älska sig själv eller göra det som krävs för att lyckas.

Med hjälp av detta system bygger du upp ett mentalt immunförsvar och lär dig att använda styrkor och lösa upp och ta bort svagheter så att du alltid kan hantera det du möter i livet på ett positivt sätt. Med detta har hon hjälpt allt från vanliga människor till elitidrottare som Therese Alshammar (simning) och Anna-Karin Strömstedt (längdåkning/skidskytte).

Copyright © 2018 KILMANINSTITUTET AB